Menu

Workshops

Kennismaken met de Bordercollie en gedrag spiegelen

Workshop Schapendrijven

U wordt in de gelegenheid gesteld kennis te maken met de werkende Bordercollie. Een zeer intelligent en getalenteerd hondenras. U krijgt tevens een goede indruk hoe deze honden worden opgeleid om een kudde schapen te hoeden en de daar bij behorende activiteiten. U gaat zelf ervaren hoe het is een bordercollie aan te sturen bij een kleine kudde schapen.

Workshop schapendrijven & Betuwse High Tea
Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers op het veld. Sheepdog Events start de workshop met theorie over de Bordercollie en het schapendrijven. Vervolgens gaan de deelnemers gezamenlijk met handler en hond schapendrijven. Ervaar aan het einde van de workshop hoe het is om zelfstandig een hond te sturen bij de schapen.
Trek gekregen van de buitenlucht en inspanning? Na afloop vertrekt u naar de Betuwse High Tea lokatie waar er een uitgebreide Betuwse High Tea van Tante Ageeth klaar staat met een kan appelsap van appels uit eigen boomgaard en onbeperkt thee.

Worksho_1

Lokatie Workshop High Tea: Dodewaard
Lokatie Workshop Schapendrijven: Dodewaard of Slijk-Ewijk

Aantal: 4 – 10 deelnemers per workshop
Kosten: vanaf €55,- p.p.
Tijd: Het schapendrijven duurt afhankelijk van het aantal personen tussen de 1.5-2.5 uur met aansluitend een Betuwse High tea, duur circa 1 -1.5 uur
Voor de zakelijke markt worden er andere tarieven gehanteerd.

Kinderfeestjes
De kinderen kunnen kennismaken met de schapen en de werkende Bordercollies. Tevens zullen de kinderen aan de slag gaan met de schapen en de honden. Het feestje is inclusief drinken en iets lekkers. Tegen een meerprijs, regelen wij ook een verjaardagstaart voor uw kind!

Workshop “Dierspiegeling”

Persoonlijke effectiviteitstraining in een ander jasje. Tijdens deze sessie wordt het u geheel helder welke componenten binnen uw privé en zakelijk leven verbeteringen mogelijk zijn. Een fantastische ‘tool’ voor persoonlijke management sessies.

flyereo.